Share this content on Facebook!
13 Mar 2017

Medan han kommer att fortsätta att arbeta som en tv-expert för BT Sport i Storbritannien, kommer hans kommentarer vara av intresse för många potentiella friare, inklusive fotbollströjor barn Scottish mästare Celtic. Förvaltas av Gerrard 's förre chef Brendan Rodgers på Anfield, har de installerats som favoriter med bookmakers till oddset 2/1 för att vara hans nästa hamn call.Speaking till galaxen TV, tillade han:' Även om jag 'm kommer tillbaka till England för att leva ', är det verkligen inte slutet av mig i fotboll termer. I 've fick en hel del saker att tänka messi tröja på under de kommande veckorna och månaderna, och jag' m säker på att jag 'll vara tillbaka deltar i spelet.' I 've fick alternativ på planen, utanför planen.' I 've fick en hel del att tänka att göra under de kommande två eller tre veckor. I' är inte redo att fatta ett beslut eller slutföra något som jag 'm kommer att göra framöver.' Vad jag vill säga är att jag ' m kommer hem för att tillbringa tid med min familj och i princip gå över mina alternativ och Bestäm vilken är den bästa nästa utmaning för mig. '

Tidigare England mittfältaren Steven Gerrard har lämnat Major League Soccer sida LA Galaxy, bekräftade klubben på tisdag, men han indikerade resurser som han ännu inte är redo att gå i pension från playing.The 36-åriga hade anslutit sig till Galaxy i juli 2015 efter hans avgång från Liverpool, där han spelade för 17 years.Having tidigare tippade att se ut hans leka chelsea tröja dagar i USA, föreslog han att han nu kommer att gå vidare till en annan klubb innan du lägger upp skorna.

Han tillade: 'Jag ser nu fram emot att spendera tid med min familj som jag anser att nästa steg i min karriär.' Gerrard gjorde fem mål i 34 matcher för Galaxy.Gerrard 'avgång kommer en dag efter New York City FC bekräftade hans ex-England lagkamrat Frank Lampard, 38, kommer att lämna klubben när hans kontrakt går ut i slutet av året .Capped 114 gånger av England, Gerrard skippered Liverpool hemstad team för 12 år, ökänt lyfta Champions League bucklan 2005 efter en oförglömlig comeback mot AC Milan.

 Paraguay anfallaren Roque Santa Cruz, en veteran av tre VM, meddelade på tisdagen att han kommer att dra sig tillbaka från internationell fotboll efter Omdömen sina kval mot Peru och Bolivia.The 35-åriga, som avveckla sin karriär på sin första klubb Tyskland Målvaktstroja Olimpia, Everton Tröja ingick i tränare Francisco Arce 's truppen till VM 2018 kval mot Peru i Asunción på torsdag och bort till Bolivia i La Paz nästa tisdag.' med detta uppbådet jag föra till ett slut minChelsea Tröja Barn tid i den nationella lag 'Santa Cruz av vägtull Reportrar efter en lag praxis på tisdag.' Det 'sa beslutet att' svårt att ta men var tvungen att tas någon gång ... Jag tror att det 'är dags att bara ägna mig åt min klubb', säger Santa Cruz, Paraguay 's skyttekung med 32 mål i 111 framträdanden. 'i' m glad att gå i pension vid en tidpunkt då jag känner fortfarande tillräckligt bra för att spela ', tillade Santa Cruz, som har spelat för klubbar som Bayern Manchester United Tröja München, Manchester City, Blackburn Rovers, Real Betis, Malaga och Azul.He Cruz sade att han skulle vilja spela i dessa två kval men beslutet vilade med Arce, som var hans internationella lagkompis på 2002 VM i Japan och Sydkorea. 'Vi' re mogen och professionell och förstår att det är en fotbolls behov (viktigare) än om jag 'm kommer att spela min sista match eller inte,' Santa Cruz said.Paraguay, som misslyckades med att nå 2014 finalen i Brasilien, är sjunde i 10-nation Sydamerikanskt grupp med 15 poäng från 10 matcher, sex poäng efter ledarna Brazil.The topp fyra kvalificera sig för turneringen finalen i Ryssland med den femte placerade Belgien Tröjalaget går in i en interkontinental playoff.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: